VERKOOP: 053-5364711 WERKPLAATS: 053-5363519

ONDERHOUD EN REPARATIE

Een goed onderhouden auto is belangrijk. Zo voorkomt u hogere reparatiekosten en kans op pech. Daarnaast niet te vergeten: uw auto blijft veilig! Een bijkomend voordeel is dat uw auto meer oplevert bij inruil als deze goed is onderhouden.

GROTE EN KLEINE BEURT

De onderhoudsintervallen zijn de laatste jaren steeds langer geworden, daardoor is er van een traditionele kleine of grote beurt eigenlijk geen sprake meer. Tegenwoordig laat men onderhoud uitvoeren bij een bepaald aantal kilometers.

Het onderhoud aan moderne auto’s kan verdeeld worden in vier categorieën, namelijk:

1. Vaste inspectie
Dit is het jaarlijkse controlemoment voor de auto. Belangrijke zaken die nagelopen worden: remmen, ophanging, vloeistoffen, motorolie, filters.

2. Slijtage reparatie
Denk hierbij aan remblokken, remschrijven en koppelingsplaat.

3. Kilometergebonden vervanging
Voor sommige onderdelen bestaat een vervangingsmoment bij een aantal verstreken kilometers. De bekendste hiervan is de distributieriem.

4. Onvoorziene reparatie
De levensduur van bepaalde onderdelen is niet altijd te bepalen. Daarom kunnen er altijd onvoorziene reparaties voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan een waterpomp die gaat lekken, een veer die breekt of een aandrijfas die defect is.

Werkplaats-grootTIP

Ondanks dat de intervallen van onderhoud groter zijn geworden gebruiken auto’s altijd motorolie!
Controleer het oliepeil dus met regelmaat of kom bij ons voor controle!
Maak online een onderhoudsafspraak of bel onze garage: 053 5363519

REPARATIE, ONDERHOUD EN APK-KEURING

Voor reparatie en onderhoud van alle merken auto’s kunt u bij ons terecht. Van Audi tot Volvo en van Duits, Japans, Frans tot Zweeds. Wij onderhouden en repareren uw auto met de grootste zorg.

Bij ons staan service en vertrouwen hoog in het vaandel. Daarom werken we met vakkundige monteurs die bekend zijn met de nieuwste technieken. Daarnaast hebben we een modern ingerichte werkplaats met de nieuwste apparatuur.

Heeft u schade aan uw auto? Wij kunnen dit voor u afwikkelen bij uw verzekeringsmaatschappij en repareren in onze vakkundige werkplaats.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onder andere:
Werkplaats-grootMAAK EEN ONDERHOUDSAFSPRAAK VOOR UW AUTO

Maak online een onderhoudsafspraak of bel onze garage: 053 5363519