BMW Occasions

BMW Occasion kopen

Een BMW occasion kopen? Bij Auto Reuvers ben je bij het juiste autobedrijf! Wij bieden diverse BMW occasions aan in verschillende modellen en series. Ga je voor een tweedehands BMW 1-serie of toch voor een BMW 3-serie Cabrio sportmodel?

Een aanschafwaarde boven de 4500 euro wordt standaard geleverd met BOVAG garantie!

BMW occasion rijklaar maken

De auto’s kunnen voor u met grote zorg rijklaar worden gemaakt. Slechts voor € 395,- ontvangt u het volgende:

  • 6 maanden BOVAG garantie (indien resterende fabrieksgarantie langer is geldt deze periode)
  • APK
  • Een servicebeurt a.d.h.v. fabrieksschema
  • N.A.P.(gegarandeerde km-stand)
  • 10 liter brandstof
  • Een uitgebreide poetsbeurt.

Interesse om een van onze BMW occasions? Auto Reuvers is 7 dagen in de week geopend, dus voel u vrij om langs te komen om onze BMW occasion voorraad te bekijken!

Wilt u kopen, leasen of toch huren? Wij helpen u graag verder op weg. Bel 053-5364711 of WhatsApp 06-10403899 en onze experts staan u graag te woord. Of misschien hulp nodig bij BMW onderhoud of reparaties? Maak een afspraak!

Auto Reuvers staat voor u klaar

Naast occasion-verkoop bieden wij ook onderhoud, reparatie, apk en veel meer. Zo ben je gelijk goed op weg geholpen. Auto Reuvers is dé autospecialist in Losser, gelegen naast Enschede. Wij zijn dan ook een Bosch Autoservice bedrijf, Bovag garage, NAP bedrijf, en uiteraard erkend APK-bedrijf.

 logo_nap_header bosch-service

Wij hebben al vele klanten mogen helpen met hun auto. Dat doen wij met veel passie en wij zijn blij om al meer dan 180 positieve reviews te hebben mogen ontvangen. Hoe was uw ervaring? Laat het ons weten!

Wij kunnen ook helpen met

Banden & Velgen

Uitlijnen

Airco service